Meizu надсміхується над фірмовою прошивкою конкурентів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Meizu на честь Всесвітнього дня сміху вирішила потролити конкурентів. З огляду на те, що без фірмових оболонок всі Android-пристрої мали б ідентичний інтерфейс, виробники прагнуть зробити свої смартфони більш привабливими для користувачів. При цьому у власників таких гаджетів часто є нарікання до прошивка.

Meizu акцентувала увагу на тому, що останнім часом деякі компанії грішать показом в інтерфейсі нав’язливої ​​реклами, шкідливим ПЗ і push-повідомленнями, і потролліть конкурентів на сторінці в Weibo.

У своєму пості Meizu анонсувала дві нові версії представлених недавно флагманських смартфонів – Meizu 18 Ad Edition і 18 Pro Ad Edition. Рекламуючи майбутні новинки, компанія повідомила, що вони надійдуть у продаж з попередньо встановленими 999 додатками. Також користувачі будуть цілими днями отримувати push-повідомлення, а спливаючу на весь екран рекламу можна буде закривати через 999 секунд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, акцент на цих моментах Meizu зробила для того, щоб підкреслити, що в Flyme 9 буде менше реклами, push-повідомлень і встановлених додатків. Все для того, щоб користувач отримав «чистий досвід роботи з ОС».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.