Інсайдер розповів як можна буде відрізнити iPhone 13 Pro від від iPhone 12

Новий дизайн буде разюче відрізнятися від iPhone 12 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стало відомо, як буде виглядати нова техніка від компанії Apple – iPhone 13 Pro. Офіційних фотографій поки немає, проте в інтернеті з’явилися нові якісні зображення смартфона iPhone 13 Pro, розроблені на базі інсайдерської інформації редактора відомого ресурсу XDA Developers Макса Вайнбаха.

За словами інсайдера, новий смартфон буде мати чорний матовий колір. Такий дизайн буде разюче відрізнятися від iPhone 12 Pro, інформує comments.ua .

Рамка iPhone 13 Pro буде виготовлена ​​з нержавіючої сталі. До того ж при розробці смартфона застосують нову технологію покриття, щоб приховати і зменшити сліди бруду і відбитки пальців на екрані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Макс Вайнбах також додає, що новітнє покриття зможе усунути неприємне явище – відшарування фарби, на яке скаржаться деякі власники попередніх моделей.

Інсайдер повідомляє і про основні характеристики і поліпшення смартфона. Зокрема, розробники смартфона поліпшать якість камери і створять новий портретний режим, який буде використовувати лазерний далекомір.

Прогнозується, що iPhone 13 Pro буде мати покращений екран LTPO, а максимальний обсяг флеш-пам’яті досягне 1 ТБ.

Варто відзначити, що офіційна презентація новинки запланована на вересень 2021 року.

Нагадаємо, що сучасні пристрої з iOS 14 мають один значний недолік – батарею, яка швидко розряджається. Однак на час автономної роботи пристроїв впливають різноманітні функції і додатки, які ми використовуємо часто без потреби. Тому їх можна повиключали і таким чином продовжити роботу свого смартфона і зберегти батарею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.