Недорогий realme 8 Pro пройшов перевірку на міцність (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлений на минулому тижні realme 8 Pro потрапив в руки автора YouTube-каналу JerryRigEverything. Зак Нільсон грунтовно перевірив новинку усіма своїми методами, які він застосовує до флагманів.

При випробуванні захисного скла на стійкість до подряпин Нільсон зазначив, що смартфон відповідає гаджетам преміум-класу. Так, ледь помітні подряпини від спеціального інструменту почали з’являтися на позначці 6 шкали Мооса і стали глибше на «сімці». Озброївшись канцелярським ножем, автор відео визначив, що рамка пристрою, як і динамік, виконані з пластика. Також легко знімалося шорстке покриття пластикової тильної панелі гаджета.

Потім блогер взявся за блок основної камери realme 8 Pro і зробив висновок, що він теж виконаний з пластика. Однак всі чотири сенсора отримали захисне скло і показали себе стійкими до подряпин. Крім того, Нільсон зазначив, що підекранний сканер відбитків пальців добре дає собі раду навіть після нанесення ушкоджень на область над ним, на відміну від деяких дорогих смартфонів. Світла пляма від 24-секундного дії вогню запальнички на фронтальній панелі залишилося, як і на інших AMOLED-дисплеях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спроба зігнути смартфон ні до чого не привела, і хоча в процесі чувся тріск, нічого не зламалося – по крайней мере, наскільки можна оцінити неозброєним оком. Нільсон сказав, що тільки розбирання пристрою покаже пошкодження, і анонсував повне розбирання realme 8 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.