Realme GT Neo стане найдоступнішим смартфоном з 12 Гб ОЗП

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери розповіли, що найбільш доступним на ринку смартфоном з об’ємом оперативної пам’яті 12 Гб стане новий смартфон Realme GT Neo. Новинку повинні представити на ринку вже 31 березня.

Нещодавно в бенчмарке Geekbench пройшов тестування смартфон Realme GT Neo. Виробник випробував флагманську версію з об’ємом ОЗП 12 Гб. У одноядерному режимі результат тесту склав 975 балів, а в багатоядерному досяг показника в 3 320 балів. Основою пристрою стала однокристальна платформа Dimensity 1 200 під управлінням мобільної операційної системи Android 11.

На думку інсайдерів, ця модель стане найдешевшою, що має такий обсяг оперативної пам’яті, але поки її вартість не відома. Що ж стосується варіацій з 6 і 8 Гб, то за найпростішу доведеться заплатити не менше 300 доларів США. Відомі й інші параметри смартфона. Realme GT Neo отримає акумулятор на 4 500 мАг і швидку зарядку на 65 Вт. Основна камера буде мати 64 Мп. Мова йде про об’єктив Sony IMX682. Сканер відбитка пальця буде перебувати на бічній кнопки включення. Любителям музики сподобаються стереодинаміки з підтримкою Dolby Atmos.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.