Samsung Galaxy S21 значно перевершив свого попередника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Провідний світовий виробник смартфонів Samsung Electronics оголосив, що на минулому тижні продажі нової флагманської лінійки смартфонів Galaxy S21 на внутрішньому ринку перевищили позначку в 1 мільйон одиниць.

Згідно із заявою Samsung, лінійці Galaxy S21, яка була випущена в Південній Кореї 29 січня, вдалося подолати цей рубіж за 57 днів з моменту запуску. Це приблизно на місяць швидше, ніж результат попередника.

Хоча темпи продажів нової лінійки здаються вищими, ніж у Galaxy S20, вони все ж нижче, ніж у серії Galaxy S10, запущеної в 2019 році. Продажі Galaxy S10 в Південній Кореї перевищили позначку в 1 мільйон одиниць всього за 47 днів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung зазвичай оголошує про випуск своїх нових флагманських смартфонів серії S приблизно в середині лютого кожного року, але на цей раз компанія запустила серію Samsung Galaxy S21 в січні, причому за зниженими цінами. У Південній Кореї Galaxy S21 оцінили в 880 доларів, тоді як Galaxy S20 коштував 1100 доларів.

На Samsung Galaxy S21 довелося 52% від загального обсягу продажів серії S21, за ним слідують Galaxy S21 Ultra з 27% і Galaxy S21 Plus з 21 відсотком. 60% смартфонів були куплені через Інтернет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.