Новий realme V13 5G отримає великий акумулятор і багато пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні швидкої презентації стали відомі ключові характеристики нового недорогого смартфона realme V13 5G. Разом з тим стало відомо, коли саме він буде представлений і як буде виглядати. 

realme V13 5G

Згідно інформації, що з’явилася, realme V13 5G буде побудований на базі мобільної платформи MediaTek Dimensity 700. Апарат отримає до 8 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач об’ємом до 256 ГБ і підтримку мереж 5G. Презентація смартфона відбудеться в середу, 31 березня, де також буде представлена ще одна новинка – геймерський realme GT Neo .

realme V13 5G

Судячи з опублікованого тизер, realme V13 5G обзаведеться акумулятором ємністю 5000 мАг і екраном з частотою оновлення 90 Гц. Гаджет надійде в продаж як мінімум в двох колірних рішеннях: чорному і синьому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в січні цього року realme V13 5G пройшов сертифікацію в TENAA. На сайті китайського регулятора було сказано, що пристрій оснастять 6,52-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною каплевидним вирізом під камеру для Селфі. Однак на тізері можна побачити отвір в екрані під Фонтанку. 

Повідомляється, що realme V13 5G в версії 8 + 256 ГБ буде коштувати приблизно $ 275.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.