Apple зробить для iPhone 13 Pro новий чорний колір і не відмовиться від 13 mini

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступна лінійка iPhone 13 Pro (за деякими чутками, вся серія буде називатися 12s) отримає нові кольори. Про це повідомляє YouTube-канал EverythingApplePro з посиланням на Макса Вайнбаха:

За даними інсайдера, Apple працює над двома новими кольорами: матово-чорним і помаранчевим, дуже близькій до бронзового:

Можливі варіації кольорів iPhone 13 Pro. Джерело: EverythingApplePro

Однак, за словами Вайнбаха, помаранчевий айфон навряд чи випустять, причина такого можливого рішення не називається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому за традицією чорний в черговий раз буде відрізнятися від того, що є в інших пристроях Apple. Таке непопадання в палітру пов’язано з тим, що компанія хоче «перевинайти графіт» і зробити його «новим чорним».

Концепт матово-чорного iPhone 13 Pro. Джерело: EverythingApplePro

Крім цього, Apple працює над новим покриттям сталевої рамки. За задумом вона повинна збирати менше відбитків. Це буде дуже круто, оскільки рамка мого чорного iPhone 12 Mini неможливо легко заляпується, якщо дістати смартфон з чохла.

Майбутні айфони отримають «чубчик» меншого розміру. Джерело: EverythingApplePro

Також Макс розповів, що LiDAR в майбутніх моделях все-таки братиме участь у зйомці портретів. Зараз це неможливо через низьку роздільну здатність. По суті, на даний момент лідар допомагає автофокусу визначити, на якій відстані потрібно фокусуватися, а ось в змалюванні об’єкта він не бере. У новій лінійці LiDAR буде задіяний і в зйомці портретного відео. Також в стандартній камері з’явиться можливість робити астрофотографії.

Раніше стверджувалося, що весь блок камер буде покритий єдиною скляною площиною. Зараз Макс Вайнбах спростовує це. За його словами, кожна камера буде мати власний виступаючий об’єктив, але в цілому блок камер буде менше виступати з корпусу.

Незважаючи на постійні розмови про «провал iPhone 12 mini», у моделі буде продовження. Наступник «Mini» отримає акумулятор більшої ємності. На користь енергоефективності зіграє і система-на-чіпі Apple A15, яка буде споживати ще менше енергії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.