Huawei прибере зарядку з комплекту Mate 40 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Стало відомо, що китайська компанія Huawei вирішила прибрати зарядку з комплекту Mate 40 Pro.

Реклама

Нагадаємо, що лінійку флагманів Huawei Mate 40 анонсували ще в листопаді 2020 року. Тоді всі смартфони серії мали в комплекті зарядний пристрій. Зараз же компанія вирішила прибрати адаптер живлення зі стандартного набору аксесуарів.

Так, в базі даних китайського регулятора 3C (China Compulsory Certificate) апарат Huawei Mate 40 Pro пройшов ще одну сертифікацію. На цей раз в специфікаціях можна помітити, що зарядка не йде в комплекті, а виступає в якості опції. У той же час, відзначимо, що дане нововведення торкнулося лише модифікацію смартфона зі скляною задньою панеллю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: