OPPO готується до презентації бюджетного 5G-смартфона з 6 ГБ ОЗП та процесором Snapdragon 480

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери повідомляють, що OPPO наразі працює над двома різними смартфонами серії Axx. Звіти регуляторів підтверджують, що однією з новинок стане модель OPPO A74 5G. Можливо другий смартфон – це просто LTE-версія цієї моделі. Сьогодні 5G-версія пройшла тестування в Geekbench. Про це повідомляє портал Nashvillechatterclass, посилаючись на власні джерела.

В звіті інсайдерів сказано, що в Geekbench з’являється смартфон OPPO з номером моделі CPH2197. Цей пристрій оснащений процесором Qualcomm з базовою частотою 1,8 ГГц. Точна назва чіпсета не вказана, однак на материнській платі написано «Holi». Тому експерти впевнені, що мова йде про центральний процесор Snapdragon 480 5G, який дебютував в січні 2021 року.

Крім того, пристрій OPPO CPH2197, який з’явиться у продажі під комерційною назвою OPPO A74 5G, працює під управлінням ОС Android 11 з 6 ГБ оперативної пам’яті. Пристрій цілком може дебютувати з останньою версією ColorOS 11.2, але давайте дочекаємося офіційного підтвердження цієї інформації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.