Презентація нового смартфона Xiaomi Mi Mix відбудеться 29 березня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi запланувала захід із запуску нових продуктів на 29 березня. Конференція пройде в Китаї, однак буде організована онлайн-трансляція для глобальних ринків. Компанія підтвердила, що на цьому ж заході представить смартфони Mi 11 Pro і Mi 11 Ultra, а також ноутбук Mi Notebook Pro і нову пральну машину MIJIA. Сьогодні компанія Xiaomi офіційно підтвердила, що також презентує новий смартфон лінійки Mi Mix. Однак його технічні характеристики, форм-фактор та концепція дизайну досі залишаються в таємниці.

Якщо вірити нещодавнім повідомленням, то очікується, що нова модель серії Mi Mix стане першим складаним смартфоном компанії. Як ми нещодавно повідомляли, пристрій вже успішно пройшов сертифікацію 3C. Новинка підтримує 5G, ймовірно, має шарнірну конструкцію, подібну Galaxy Z Fold2, через що дисплей складається всередину.

Новий Xiaomi Mi Mix може отримати центральний процесор Snapdragon 888 та 108-мегапіксельний датчик камери. За автономність відповідає акумулятор ємністю 5000 мАг. Смартфон працює під управлінням операційної системи Android з програмною оболонкою MIUI 12.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.