Новітній Android 11 «зламав» стабільність флагманського Xiaomi Mi 10T Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кільком раніше Xiaomi почала поширювати стабільну версію оболонки MIUI 12 на базі новітньої Android 11. Після цього власники смартфонів Mi 10T і Mi 10T Pro почали стикатися з низкою помилок в прошивці.

Про це повідомив автор NotebookCheck, який сам зіткнувся з низкою проблем і проаналізував, на які помилки в прошивці звертають увагу інші користувачі. в результаті був сформований цілий список несправностей. Так, згідно з ним, в смартфонах після поновлення зустрічаються проблеми з відгуком сканера відбитків пальців. Причому мова може йти як про затримку, так і повній відсутності реагування. Крім того, ця ситуація то виникає, то зникає, і процес цей непередбачуваний.

Користувачі скаржаться і на те, що відновлення різних програм і сповіщень в фоновому режимі безладні. Критичні збої, в свою чергу, трапляються в рандомном порядку, у деяких же кожен 3-4 дня. Також власники Mi 10T Pro зіткнулися після поновлення з поломкою повноекранних жестів, однак в цьому випадку допомагає перезавантаження. Ще відзначаються загальні затримки і уповільнення роботи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.