Інсайдери розкрили, коли Xiaomi презентує свій складаний смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Декілька днів тому компанія Xiaomi офіційно повідомили, що 29 березня в Китаї відбудеться масштабна конференція, під час якої буде презентована низка нових товарів. Насамперед мова йде про флагманські смартфони Mi 11 Pro та Mi 11 Ultra. Також під час цього заходу китайський технологічний гігант анонсує серію ноутбуків Mi Notebook Pro. Однак інсайдери не виключають, що хедлайнером заходу стане саме складаний смартфон Xiaomi.

Наразі про перший складаний смартфон майже нічого не відомо. В новому звіті інсайдерів стверджується, що мобільний пристрій з гнучким екраном успішно пройшов сертифікацію 3С, а це означає, що презентація може відбутися вже найближчим часом. Раніше компанія Xiaomi показала робочий прототип складаного смартфона, однак технічні характеристики досі залишаються загадкою.

Інсайдери впевнені, що складаний смартфон Xiaomi стане частиною лінійки Mi Mix. Оскільки саме в цій серії з’являлися пристрої з експериментальним дизайном. Новинка має отримати підтримку технології 5G. Екран складається за допомогою шарнірної конструкції. Аналогічна використовується в Samsung Galaxy Z Fold 2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.