Samsung нагадала, чому камера Galaxy S21 краща ніж у iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Твіттер-аккаунт Samsung Exynos нагадав, що моделі Galaxy S21, S21 + і S21 Ultra можуть фотографувати в роздільній здатності 200 мегапікселів. Спершу медіа подумали, що компанія анонсує новий смартфон, однак в реплай компанія повідомила, що ця можливість уже є.

Galaxy S21, S21 + і S21 Ultra працюють на процесорі Exynos 2100. Він дозволяє встановлювати в смартфонах багатомодульні системи камер з максимальною роздільною здатністю до 200 МП.

Рекордна роздільна здатність камери на мобільному ринку – 108 мегапікселів. Їх можна знайти в ряді моделей Samsung, Huawei і Xiaomi.

iPhone як і раніше пропонують камери на 12 МП. Втім, в Купертіно інший підхід – там ставлять не на кількість мегапікселів, а на їх розмір. Так, у моделі 12 Pro Max камера на 47% більше, ніж у 12, 12 Pro і 12 Mini. Вона позиціонує як найдосконаліша. 

Кака саме це буде модель, невідомо. Раніше повідомлялося, що Samsung відмовиться від випуску Galaxy Note в цьому році, замість нього в серпні буде презентовано предфлагман Galaxy S21 FE. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.