Перші знімки на realme 8 Pro з кращою камерою в історії бренду

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За кілька днів до офіційної презентації в мережі з’явилися приклади фотографій, зроблених на новий смартфон realme 8 Pro. Можна оцінити, як сама просунута камера в історії бренду справляється з різними умовами зйомки, в тому числі і при поганому освітленні.

Realme 8 Pro стане першим смартфоном бренду з роздільною здатністю основної камери 108 Мп. У моделі буде використовуватися сенсор ISOCELL HM2 з роздільною здатністю 12 000×9000 пікселів і розміром 1 / 1,52 дюйма. Виробник обіцяє триразовий зум без втрати якості, просунутий нічний режим зйомки і можливість запису відео з керуванням перспективою.

За наявною інформацією, в смартфоні також буде ультраширококутний камера на 8 Мп і пара модулів по 2 Мп для портретних і макрофотографій. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Невідомий автор фотографій протестував камеру realme 8 Pro в самих різних умовах і сценаріях, в тому числі на вулиці, в приміщенні, в режимі макро і навіть вночі. Робити якісь висновки по представлених прикладів не варто, так як вони низького дозволу і могли бути зроблені на зразок з предрелізний прошивкою. Поки можна лише відзначити досить хорошу деталізацію при зйомці з великої відстані, хоча в смартфоні немає оптичного зума. 

Презентація realme 8 і 8 Pro відбудеться 24 березня. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.