OnePlus 8 – перший смартфон компанії, на якому доступна ColorOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, бета-версія оболонки ColorOS тепер доступна для користувачів смартфонів OnePlus 8, які продавалися на території Китаю.

Раніше ми повідомляли, що починаючи з серії OnePlus 9, телефони OnePlus, що продаються в Китаї, будуть поставлятися з оболонкою ColorOS. На той момент не повідомлялося, чи планує OnePlus переводити свої старі пристрої з HydrogenOS на ColorOS. Тепер же відповідь на це запитання отримана.

Нагадаємо, OnePlus має дві операційні системи для своїх смартфонів – HydrogenOS в Китаї і OxygenOS для решти світу. Оболонка OxygenOS продовжує підтримуватися, а від HydrogenOS, схоже, відмовляються. Інформацію про те, що глобальні версії смартфонів OnePlus як і раніше будуть працювати під управлінням оболонки OxygenOS, підтвердив Гері Сі (Gary C.) керівник відділу OxygenOS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У своєму блозі Гері Сі пише, що «пристрої для китайського ринку тепер будуть використовувати налаштовану версію ColorOS, адаптовану спеціально для смартфонів OnePlus». Користувачі OnePlus 8 в Китаї, які хочуть перейти ColorOS, вже можуть встановити бета-версію.

Компанія OnePlus була заснована колишніми співробітниками Oppo Пітом Лау (Pete Lau) і Карлом Пий (Carl Pei). OnePlus використовує виробничі лінії і ланцюжки поставок Oppo, а деякі пристрої OnePlus дуже нагадують дизайн деяких телефонів Oppo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.