Black Shark 4 Pro отримав на диво якісний звук

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще до презентації новий флагман Black Shark потрапив в руки експертів DxOMark для оцінки якості його аудіосистеми. Фахівці протестували Можливостей аудіо пристрою в різних сценаріях використання, включаючи прослуховування музики, перегляд фільмів, а також в режимі запису звуку на вбудовані мікрофони, і винесли свій вердикт.

Black Shark 4 Pro отримав два динаміка і три мікрофони з функцією шумозаглушення. Пристрій також може похвалитися виділеним аудіочіпом Cirrus Logic і підтримкою DTS і AAC. Відтворення аудіоконтенту в різних форматах, на думку фахівців, виявилося однаково якісним.

Окремо експерти виділили відмінну гучність, хороші просторові, темброві і динамічні характеристики, а також рівний тональний баланс і якісний рендеринг низьких частот. У лабораторії знайшли всього два мінуси відтворення: несуттєве рідкісне шипіння і спотворення на максимальній гучності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При записи в числі достоїнств апарату були відзначені природна візуалізація фону, відмінні просторові характеристики і якісна локалізація звуку, а також хороший захоплення басів. До мінусів експерти віднесли зрізання високих частот, надмірне динамічне стиснення і наявність артефактів в деяких сценаріях.

За результатами тестування загальна оцінка Black Shark 4 Pro склала 81 бал, завдяки чому пристрій зайняло перше місце серед актуальних смартфонів в цьому аудіорейтінге лабораторії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.