Скоро Honor випустить нові смартфони. Відомі ціни

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери опублікували графік очікуваних релізів Honor, показаний на презентації компанії. Представники бренду не тільки розкрили дати анонсів прийдешніх новинок, але і назвали їх приблизні роздрібні ціни в різних конфігураціях.

За наявною інформацією, вже 26 березня Honor представить смартфон Honor V40 Light Luxury Edition, вартість якого, згідно джерелу , буде варіюватися в діапазоні від $ 460 до $ 770. Тижнем пізніше від компанії чекають виходу бюджетника Honor X20 за ціною $ 230- $ 384. В кінці травня або початку червня вендор випустить флагманську серію Honor 40 з прайсом від $ 384 до $ 630.

Ще однією новинкою, яка згадується в дорожній карті, став Honor Magic X. Смартфон отримає гнучкий дисплей і потенційно виявиться найдорожчим гаджетом в портфоліо виробника. Можлива ціна моделі складе до $ 922.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, характеристики новинки поки не розкриваються. Раніше представники компанії заявили, що планують випустити флагманський смартфон на платформі Snapdragon 888, який буде представляти серію Magic. Крім того, китайська компанія веде переговори з Intel і AMD з приводу розробки лептопів MagicBook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.