Смартфон Xiaomi розкритикували за крихкість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Індійський блогер розкритикував новий смартфон Xiaomi за підсумками екстремального тесту. Відео з оглядом пристрою опубліковано на  YouTube -каналів ентузіаста.

Автор отримав в розпорядження новий смартфон Xiaomi Redmi Note 10, орієнтований на широку аудиторію. Блогер заявив, що апарат має компромісні характеристики і практично повністю виготовлений із пластику, що здешевлює виробництво девайса. За словами ентузіаста, такий підхід дозволяє зберегти невисоку вартість пристрою, однак може постраждати якість.

Подальший тест підтвердив побоювання автора. Йому вдалося легко зішкребти фарбу з корпусу і залишити подряпини на екрані після контакту смартфона з ножем і іншим металевими предметами. При цьому крихкий Xiaomi Redmi Note 10 витримав падіння з невеликої висоти. Обзорщік пояснив це тим, що переважно складається із пластику телефон досить легкий, тому не отримує значних пошкоджень при падінні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Заключний етап тесту апарат провалив – індійському блогеру вдалося зламати девайс навпіл. Автор зазначив, що гаджет не має достатньо міцної рами, яка брала б на себе фізичний вплив.

Смартфони серії Redmi Note 10 були представлені в Індії 4 березня. Базовий девайс лінійки отримав 6,43-дюймовий екран Super AMOLED, чіп Snapdragon 678, камеру з об’єктивами дозволом 48, 8, 2 і 2 мегапікселів, акумулятор ємністю 5000 міліампер-годин. Вартість пристрою склала 165 доларів, або близько 12 тисяч рублів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.