Дефіцитний iPhone XS стрімко впав у ціні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Смартфон iPhone XS дебютував в 2018 році і в 2019 році Apple зняла його з продажу після анонса лінійки iPhone 11 . Тим не менше, старі запаси у деяких ритейлерів ще залишилися. Зараз в мережі з’явилася пропозиція, що дозволяє купити його за ціною смартфонів середнього рівня.

Реклама

Належний Amazon купон сайт Woot! пропонує придбати iPhone XS з 64 ГБ флеш-пам’яті на 650 доларів дешевше – за 349,99 доларів замість стандартних 999,99. У підсумку, iPhone XS можна купити дешевше, ніж Samsung Galaxy A51 і Google Pixel 4a. Пропозиція діє тільки одну добу.

Підкреслюється, що це незаблокований, неприв’язаним до конкретного оператора смартфон, без обов’язкового укладення контракту.

В Україні, iPhone XS зараз складно можна знайти в продажу у офіційних рітейлерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: