Таким буде складаний смартфон Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У китайській блогосфері з’явилися фотографії або прес-рендери ще не випущеної новинки Xiaomi. Джерело витоку повідомляє, що саме так може виглядати складаний смартфон, який незабаром представить ця компанія.

Судячи з цієї витоку, смартфон може складатися навпіл і в цьому стані схожий на пудреницю або дзеркальце. У складеному вигляді у смартфона невеликий квадратний екран, а в розкритому матриця звичного за сучасними мірками розміру (ймовірно, близько 6,5 дюймів). Користуватися камерою можна в обох режимах роботи.

У деяких інших виробників (наприклад, Samsung і Huawei) інший підхід до дизайну таких пристроїв. У складеному стані їх смартфони мають звичні розміри (хіба що помітно товщі), а в розкритому вони перетворюються в планшет. Втім, існуєMoto Razr приблизно з такою ж ідеологією, як у Xiaomi, а також кілька прототипів TCL , які так і не вийшли в продаж, хоча і були показані на кількох виставках електроніки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якими характеристиками володітиме цей смартфон поки невідомо, але напевно вони будуть максимально топовими або близько до того. Інсайдери знають тільки те, що гнучку AMOLED-матрицю для цієї новинки для Xiaomi поставляє компанія Samsung.

Xiaomi працює над створенням складного смартфона вже кілька років і в 2019 році навіть показувалаконцепт одного з варіантів пристрою. Проте компанія досі не випустила цю новинку в продаж. Інсайдери говорять, що складаний смартфон Xiaomi буде коштувати дешевше аналогів від інших брендів. Мабуть, Xiaomi сподівається тим самим популяризувати новий вид пристроїв і зробити їх більш доступними масовому споживачеві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.