Microsoft випустить новий смартфон на основі Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft не надто котирується як виробник смартфонів, але зовсім цю область розвитку для себе не закриває. У минулому році почав продаватися незвичайний смартфон-розкладачка з двома екранами – Surface Duo. Тепер очікується його моральний спадкоємець. 

Як повідомляє тематичний ресурс WindowsLatest, друге покоління Surface Duo знаходиться в розробці з другої половини 2020 року і планується до випуску восени 2021 року. Втім Microsoft може і змінити свої плани. 

Surface Duo 2 отримає поліпшення як в апаратній, так і в програмній частині. Смартфон зможе похвалитися більш швидкої SoC, поліпшеною камерою і підтримкою стільникових мереж п’ятого покоління 5G. 

Як програмна платформа буде як і раніше використовуватися оптимізована для такого форм-фактора версія Android. Однак Microsoft збирається суттєво «допив» оболонку, про це свідчать численні оголошення про вакансії. Очікується, що компанія приділить «особливу увагу» виправленню і поліпшенню програмного забезпечення, включаючи додаток камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.