DxOMark: фронтальна камера OnePlus 8T буде гіршими за торішні моделей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після оцінки основної камери і дисплея OnePlus 8T, експерти DxOMark взялися тестувати селфі-модуль смартфона. Як і у випадку з тильним блоком, оцінки фахівців лабораторії щодо гаджета виявилися не найприємнішими словами, а сам він зайняв місце лише в третій десятці зведеного рейтингу.

Фронтальна камера OnePlus 8T з роздільною здатністю 16 Мп і розміром пікселя 1,0 мкм отримала об’єктив з діафрагмою f / 2.4 і фокусною відстанню, еквівалентним 26 мм. Селфі-модуль гаджета здатний знімати відео в якості Full HD з максимальною частотою кадрів 30 кадрів в секунду.

Що стосується фотографій, то як в приміщенні, так і на вулиці, вони можуть похвалитися хорошою деталізацією, але тільки за умови зйомки на відстані від 30 до 50 см. Фахівці також відзначили точну експозицію і контроль шуму в будь-якому режимі роботи за умови хорошого освітлення. Ще одним плюсом моделі в DxOMark назвали гарне розмиття (ефект боке) при включенні портретного режиму.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До мінусів селф-модуля OnePlus 8T експерти віднесли високий рівень шуму при поганому освітленні. Крім того, на групових фотографіях відзначалася обмежена глибина різкості і деякі артефакти, включаючи відблиски на зображенні.

Незважаючи на обмежений динамічний діапазон і деякі недоліки в умовах низької освітленості, якість відео фахівці оцінили як прийнятне.

За результатами тестування DxOMark, фронтальна камера OnePlus 8T отримала 82 бали – менше, ніж у OnePlus 7 Pro і ряду інших торішніх гаджетів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.