Realme презентує 2 нових смартфона в кінці березня: їх технічні характеристики вже відомі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

24 березня відбудеться презентація лінійки смартфонів Realme 8. Вона буде складатися з двох моделей – базової та Proверсії. Анонс новинок пройде в Індії, але згодом телефони будуть доступні для придбання в інших країнах. Сьогодні стало відомо, що неанонсовані смартфони пройшли сертифікацію національного регулятора Тайланду.

На початку цього місяця генеральний директор Realme поділився зображенням, на якому показані деякі характеристики смартфона на базі Helio G95. Схоже, що він розкрив специфікації телефону Realme 8.

Ґрунтуючись на зображенні, наданому керівником компанії, можна сказати, що Realme 8 має 6,4-дюймовий AMOLED-дисплей, чіпсет Helio G95, батарею ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 30 Вт. На задній панелі розташована квадрокамера з 64-мегапіксельним основним датчиком. Смартфон з’явиться у продажі з попередньо встановленою ОС Android 11. Він може поставлятися в декількох конфігураціях пам’яті: 4 ГБ + 128 ГБ, 8 ГБ + 128 ГБ. Він може бути доступний в кольорах Cyber ​​Silver і Cyber ​​Black.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.