Categories: Смартфони

Hoвий cмapтфoн зa $ 100 пepeвepшив Samsung Galaxy S8 бyквaльнo y вcьoмy

Share

Нaйпepшим мacoвим мoбiльним пpиcтpoєм, ocнaщeним бeзpaмкoвим eкpaнoм, cтaв Xiaomi Mi MIX, випyщeний щe в кiнцi 2016 poкy. З тих пip пpoйшлo вжe мaйжe пiвтopa poкy, a мoдa нa cмapтфoни з eкpaнaми бeз бiчних paмoк пpoдoвжyє aктивнo нaбиpaти oбepтiв. З кoжним днeм ​​нa pинoк вихoдить вce бiльшe мoбiльних пpиcтpoїв з тaкoю оcoбливicтю, якi дужe aктивнo poзкyпoвyють y вciх кpaїнах cвiтy. Як не крути, але одним з кращих смартфонів з настільки крутою «фішкою» є Samsung Galaxy S8, проте через свою ціну він не по кишені більшості покупців.

Спеціально для всіх тих, кому не вистачає грошей на Samsung Galaxy S8, Xiaomi Mi MIX 2, iPhone X або будь-який інший телефон, оснащений екраном без бічних рамок, сьогодні світові був представлений новий смартфон, вартість якого на старті продажів складе всього $ 100 ( 2,860 гривень). Йдеться про телефон під назвою AllCall Mix2, технічні характеристики якого кілька годин тому було офіційно розкриті.

Смартфон AllCall Mix2 оснащений 5,99-дюймовим безрамковим екраном з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD +), 8-ядерним процесором MediaTek Helio P23 з тактовою частотою 2,0 ГГц, 6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної флеш-пам’яті, підтримкою технології швидкої бездротової зарядки за стандартом Qi, сканером особи Face Unlocking і операційною системою Android 8.1 Oreo, яка встановлена ​​на нього прямо «з коробки».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайно, по частині обчислювальної потужності смартфон AllCall Mix2 не може змагатися з Samsung Galaxy S8, проте китайський продукт краще хоча б тим, що він володіє відразу 6/128 ГБ пам’яті, операційною системою Android 8.1 Oreo «з коробки», сканером особи (програмним) і подвійною основною камерою. Всіх цих особливостей немає у флагмані південнокорейської корпорації, хоча коштує він, на секундочку, приблизно в 6-7 разів дорожче.

Очевидно, що за сукупністю факторів смартфон AllCall Mix2 кращий Samsung Galaxy S8, але лише з урахуванням ціни. Звичайно, його програмне забезпечення може виявитися зовсім не таким хорошим, як в продукті південнокорейської корпорації, однак якщо виходити зі співвідношення ціна / якість, то китайський гаджет набагато випереджає свого дорогого конкурента буквально у всьому. Це доказ того, що компанія Samsung, як і будь-яка інша, цілком могла б зробити свої флагмани в 2-3 рази дешевше, проте власне збагачення для неї стоїть на першому місці.

Офіційний анонс AllCall Mix2 відбудеться в найближчі кілька тижнів, після чого смартфон надійде в продаж.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: AllCall Mix2
  • Останні записи

    Apple випустила чохол-клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro (2024)

    Для iPad Pro (2024) на чіпі M4 вийшло два нових аксесуари: Apple Pencil Pro з…

    07.05.2024

    Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

    Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій,…

    07.05.2024

    Google представила новий недорогий смартфон Pixel 8a

    Сьогодні, 7 травня, компанія Google нарешті представила доступний смартфон Pixel 8a зі свіжим дизайном, яскравими…

    07.05.2024

    Представлений Apple Pencil Pro – стілус для справжніх профі

    Компанія Apple представила новий стілус Apple Pencil Pro, який буде сумісний з новими iPad Pro…

    07.05.2024

    Apple припинила випуск iPad 9

    Apple перестане випускати iPad дев'ятого покоління, пише MacRumors. Рішення пов'язане з появою нових планшетів iPad…

    07.05.2024

    Apple представила iPad Pro з екраном OLED та чіпом M4

    "Яблучний" бренд провів захід під слоганом Let Loose 7 травня. Презентація була присвячена анонсу планшетів.…

    07.05.2024