Xiaomi Mi Band 6 отримає вражаючу особливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Даний наручний гаджет має модуль Bluetooth 5.2 LE для підключення до смартфонів, а також акумуляторну батарею ємністю 125 мАг, за рахунок якої йому під силу працювати на одному заряді до двох тижнів.

Однак потрібно розуміти і враховувати, що точні конкретні цифри залежать від безлічі факторів, у тому числі від того, наскільки активно використовується це електронний пристрій. Кожен, хто купить собі даний браслет, безумовно абсолютно точно залишиться їм більш ніж задоволений, тому що інакше в цьому випадку бути ніяк навіть і не може. 

Він володіє водозащитой за стандартом IP68, за рахунок чого користувачі можуть занурюватися з ним під воду без побоювань, що це електронний пристрій вийде з ладу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 6 має цілу масу різних самих різних особливостей, володіючи вкрай широкими функціональними можливостями і цілої масою різних інших «фішок», в тому числі висотоміром для визначення висоти, на яку піднявся користувач за той чи інший період часу. 

Крім того, на додаток до всього цього, трекер має модуль GPS для визначення місця розташування без використання мобільного пристрою, тобто новинка виявиться здатна показувати середній швидкість пересування і відображати інші дані. 

Очікується, що коли цей фітнес-трекер офіційно анонсують, купити його всі бажаючі зможуть всього-на-всього за 199 юанів, тобто викласти за нього потрібно менше як 1000 грн. Його вихід на ринок очікується вже в червні 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.