Доступний складаний смартфон від Xiaomi буде схожий на Samsung Galaxy Z Fold 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi працює над створенням власного гаджета нового покоління. Доступний складаний смартфон з Китаю буде схожий на Samsung Galaxy Z Fold 2.

Все більше компаній розробляють “розумні” телефони з гнучким екраном. У Xiaomi також працюють над таким пристроєм і інсайдер Digital Chat Station розкрив деякі подробиці про модель. За його словами, випуск новинки може відбутися найближчим часом.

Відома і концепція конструкції, обрана інженерами. Фахівці вирішили скористатися досвідом південнокорейського конкурента і створюють апарат, схожий на Samsung Galaxy Z Fold 2. Перша модель була невдалою, оскільки під її корпус проникала пил. Наступний складаний смартфон в лінійці позбувся цього недоліку. У Xiaomi вирішили піти цим же шляхом, щоб не допускати помилок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент відомо, що новинка з Китаю виявиться найбільш доступною в своєму сегменті. При цьому вона отримає складну панель діагоналлю 8,03 дюйма. OLED-екрани буде поставляти Samsung.

Крім цього пристрій забезпечать екраном на 6,38 дюймів. Частково на вибір підходу Xiaomi при розробці схеми складного смартфона вплинув гаджет Huawey Mate X. Його невдала конструкція змусила розробника звернутися до досвіду іншого конкурента.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.