Топ-10 камерофонів 2021 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В 2021 році мобільному фотографу є, з чого вибрати. Відмінних смартфонів з крутими камерами вистачає. Ми назвемо кращі. І позначимо їх головні фішки.

iPhone 12 Pro Max: Він і справді знімає чудово, як вдень, так і вночі. А ще вміє в ProRAW. І це багато що змінює! Судіть самі .

Huawei Mate 40 Pro Plus: Переможець DxOMark. Ультимативний камерофон з Китаю. Гарний буквально у всьому і майже позбавлений недоліків. Вночі знімає настільки ж добре, як днем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Oppo Find X3 / X3 Pro: А це кращий камерофон для тих, хто вважає за краще знімати макрознімки. Майже що мікроскоп . Наближення 60x вирішує!

Xiaomi Mi 11: Ще один флагман, який чудово знімає. Бракує хіба що тлумачного зуму.

Samsung Galaxy S21 Ultra: А ось цей смартфон як раз оснащений чудовою зум-камерою. Ну і в іншому прекрасний. Не вірте DxOMark!

OnePlus 9 Pro: OnePlus 9 з камерою Hasselblad здатний здивувати навіть тих, у кого були iPhone 12 Pro Max і Huawei Mate 40 Pro.

Vivo X50 Pro +: Ще один крутий китаєць, здатний здивувати своїми фотоможливості. Деталізація, як у дзеркальних фотоапаратів!

iPhone 12 mini: Потрібен ультимативний компактний камерофон. Краще iPhone 12 mini немає.

Google Pixel 5: А цей смартфон ідеальний для портретної зйомки. Крім того, у нього мало не кращий редактор для обробки поста кадрів.

Sony Xperia 1 II: Перший в світі смартфон з функцією серійної зйомки до 20 кадрів в секунду з автофокусом і автоматичним настроюванням витримки!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.