OnePlus Nord залишився без Android 11: причини з’ясовуються

Компанія OnePlus призупинила розгортання стабільної версії Android 11 для смартфона Nord. Перший середньобюджетний пристрій вендора почав отримувати оновлення на минулому тижні, але після апдейта у користувачів виникли проблеми з роботою гаджета.

На офіційному форумі компанії з’явилося повідомлення консультанта OnePlus про те, що оновлення смартфона Nord до стабільної версії OxygenOS 11 було призупинено «для забезпечення безперебійної роботи пристроїв через деяких виявлених помилок».

У коментарі не уточнюється, які саме проблеми виникли, але кілька користувачів гаджета раніше повідомляли про прискореної розрядці акумулятора пристрою і низькій швидкості його «дозаправки» після апдейта.

З’являлися в мережі скарги і на функцію App Locker – користувачі не могли отримати доступ до заблокованих додатків після установки оновлення. Крім того, деякі власники апарату заявляли, що не можуть відкрити частину фотографій в додатку «Галерея».

Зараз OnePlus вивчає багрепорти і обіцяє найближчим часом випустити окрему збірку OxygenOS 11 з відповідними виправленнями. Користувачам Nord не рекомендується оновлювати свої смартфони до нової версії оболонки, поки виробник не оголосить про усунення проблем. Власники OnePlus Nord, які встановили апдейт, можуть відкотитися на OxygenOS 10 або попередню бета-версію прошивки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.