Слух: Sony засмутить шанувальників компактних смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Недавні чутки про відродження серії смартфонів Sony Xperia Compact обросли свіжими подробицями. Новини, за даними інсайдерів, не дуже хороші: згідно чергового звіту, компанія не тільки знизить продуктивність нових «компактів», а й обмежить територію їх продажів.

Як стверджують інформатори, флагманських компактних моделей очікувати не варто. Наприклад, в 2018 році Xperia XZ2 Compact отримав флагманський на той момент чіп Snapdragon 845 – для нової серії же пристроїв виробник нібито готує середньобюджетний Snapdragon 690 з підтримкою мереж 5G.

За наявною інформацією, наступний гаджет бренду отримає 5,5-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 21: 9. При цьому смартфон буде трохи більший оригінального Xperia XZ2 Compact і iPhone 12 mini. Імовірно новинка буде оснащуватися 13-мегапіксельною основною камерою, а також отримає сканер відбитків пальців на бічній грані. Цікаво, що інсайдери «записали» модель в лінійку смартфонів середнього класу Xperia Ace, а продаватися вона, за чутками, буде тільки в Японії за ціною близько $ 450. Анонс новинки очікується в першій половині 2021 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.