Представлений ROG Phone 5 Pro – геймерський смартфон з двома екранами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ASUS офіційно представила геймерський ROG Phone 5 Pro, в якому компанія зібрала всі свої кращі напрацювання на сьогоднішній день. Він зберіг основні риси дизайну попередника , але обзавівся додатковим дисплеєм ROG Vision на кришці – на нього можна виводити анімації і повідомлення.

За технічними характеристиками смартфон очікувано топовий. Спереду у нього 6.78-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD +, HDR10 + і частотою оновлення 144 Гц – як у геймерських моніторів. Матриця захищена склом Gorilla Glass Victus і має інтегрованої в нижню область сканер пальця.

Зверху і знизу збереглися досить великі рамки, в яких розмістили стереодинаміки, налаштовані за участю фахівців Dirac – їх, до речі, визнали кращими на рику за якістю звуку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для додаткового управління встановили дві ультразвукові кнопки на правій грані, а також додали 10 жестів – можна, наприклад, струшуємо смартфона змусити персонажа зробити стрибок в сумісних іграх. Попрацювали і над системою зворотного віддачі – обіцяють вібрацію на рівні геймпадов сучасних консолей.

«Під кришкою» у новинки процесор Snapdragon 888 c 5G-модемом і просунутою системою охолодження з великою испарительной камерою. У AnTuTu смартфон набирає 742 776 балів. Зробити його ще холодніше можна за допомогою зовнішнього кулера – він, як і інші аксесуари, підключається до додаткового порту USB-C на лівій грані.

Живиться ROG Phone 5 Pro від акумулятора ємністю 6000 мАг з 65-ватним блоком живлення, який дозволяє набрати 50% з нуля за півгодини. На камерах компанія традиційно не стала загострювати уваги. Основних тут три: головний сенсор Sony IMX686 на 64 Мп доповнений ширококутним об’єктивом на 13 Мп і датчиком для макро на 5 Мп. Представили і базовий ROG Phone 5, який відрізняється відсутністю кулера в комплекті і матричною кришкою з RGB-логотипом.

Ще показали ROG Phone 5 Ultimate – він виконаний в ексклюзивним хромованим забарвленням, має не кольоровий, а монохромний дисплей на кришці, а також оснащений 18 гігабайтами оперативної пам’яті LPPDR5 з частотою 3200 МГц і швидкістю передачі даних до 6400 Мбіт / с.

Набір інтерфейсів у новинок наступний: порт USB-C, 3.5-мм аудіоджек для підключення навушників, NFC для безконтактних платежів і Wi-Fi 6E. Смартфони працюють на Android 11 з фірмовою оболонкою ROG UI, ціни в Європі такі:

ROG Phone 5:

8 + 128 ГБ – 799 євро
12 + 256 ГБ – 899 євро
16 + 256 ГБ – 999 євро

ROG Phone 5 Pro:

16 + 512 ГБ – 1199 євро

ROG Phone 5 Ultimate:

18 + 512 ГБ – +1299 євро

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.