Бестселер Samsung Galaxy S20 FE повертається: нова версія смартфона на підході

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі помічена нова версія смартфона Samsung Galaxy S20 FE, яка з’явилася в базі даних організації Wi-Fi Alliance, що вказує на швидкий реліз оновленого видання популярного телефону.

З минулої осені Samsung продає два різних смартфона Galaxy S20 FE по всьому світу. Модель Galaxy S20 FE 5G з можливістю підключення 5G побудована на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 865. А ось модель з підтримкою 4G під назвою Galaxy S20 FE побудована на базі мобільної платформи Exynos 990.

З моменту виходу оригінального Samsung Galaxy S20 FE на ринок пройшло більше п’яти місяців. Уже почали з’являтися перші чутки про наступника під назвою Samsung Galaxy S21 FE. Тому досить дивною видається інформація про підготовку до виходу нової версії Samsung Galaxy S20 FE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий смартфон Samsung Galaxy S20 FE буде доступний в трьох версіях з модельними номерами SM-G780G, SM-G780G / DS і SM-G780G / DSM, судячи з яких цей пристрій буде доступно як з однієї, так і з двома SIM-картами.

На жаль, сертифікати Wi-Fi Alliance нічого не говорять про смартфон, за винятком того факту, що він дебютує з операційною системою Android 11 і оболонкою One UI 3.x. Якщо компанія буде дотримуватися нової трирічної стратегії відновлення своїх смартфонів, то цей пристрій в результаті отримає оновлення до Android 14.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.