Для 32 смартфонів Xiaomi вийшла глобальна версія MIUI 12.5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi почне розгортання нової прошивки MIUI 12.5 за межами Китаю тільки на початку другого кварталу цього року, але зусиллями сторонніх розробників власники кількох десятків смартфонів вже можуть випробувати нововведення. 

Портуванням прошивки займалася команда порталу Xiaomi.EU. Розробники адаптували китайську версію MIUI 12.5 під потреби користувачів з інших регіонів, видаливши ряд попередньо встановлених додатків для локального ринку, додавши підтримку понад 30 мов, включаючи російську, і вмонтувавши сервіси Google. Крім того, збірка включає ряд інших модифікацій, ознайомитися з якими можна на сайті проекту.

 

Повний список пристроїв, для яких доступна прошивка, представлений на зображенні вище. Як видно, для більшості з них MIUI 12.5 заснована на Android 11, але для деяких моделей використовується 10-я версія операційної системи від Google. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завантажити прошивку для всіх зазначених моделей можна по посиланню . Там же представлена інструкція по установці. Нагадуємо, що всі дії з перепрошивкой смартфонів ви робите на свій страх і ризик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.