Стало відомо, коли відбудеться презентація смартфона Xiaomi Mi 11 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця Філіппінський техноблогер опублікував на своєму YouTube-каналі відеогляд неанонсованого смартфона Xiaomi Mi 11 Ultra. Він продемонстрував, як саме буде виглядати покращена версія флагмана, а також розкрив усі його технічні характеристики. Однак протягом останніх тижнів інформації стосовно цього телефона не було, ситуація змінилася сьогодні.

Декілька хвилин тому інсайдери повідомили, що Xiaomi Mi 11 Ultra зареєстровано в базі даних TENNAA, що свідчить про наближення презентації смартфона. Мобільний пристрій фігурує у звітах регуляторів під кодовим номером «M2012K1G». Покращена версія флагмана вже отримала сертифікати в Європі, Індії та Індонезії. Це свідчить про те, що на китайському ринку смартфон з’явиться в останню чергу.

Враховуючи проходження сертифікації, інсайдери роблять припущення, що презентація Xiaomi Mi 11 Ultra відбудеться в березні або квітні 2021 року. Не слід також виключати можливість зміни комерційної назви: телефон може дебютувати на деяких ринках, як Xiaomi Mi 11 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.