Apple випустить iPhone SE з підтримкою 5G на потужному процесорі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі з’явилися подробиці про майбутню новинку, завдяки чому тепер можна запросто легко і просто дізнатися, чим саме конкретно даний апарат всіх приємно порадує, коли він вийде на ринок. Повідомляється, що новинка отримає підтримку мереж п’ятого покоління 5G, а найактуальнішою в своєму класі вона буде залишатися протягом двох років.

Крім того, новий недорогий «айфон» зможе похвалитися сканером особи Face ID і корпусом, який за своїм зовнішнім виглядом буде нагадувати такий в iPhone 12. Таким чином, простіше кажучи, новинка буде мало чим відрізнятися від доступних в даний час у продажу моделей.

Компанія Apple збирається встановити в неї потужний процесор нового покоління, а також фотокамеру, яка отримає два об’єктива. Саме камерою новинка буде сильно поступатися новітнім передовим флагманів, хоча, швидше за все, новий телефон бренду отримає і якісь інші особливості, які не кращим чином позначаться на його привабливості з точки зору технічного оснащення і ступеня технологічності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За рахунок використання новітніх технологій досвід використання iPhone SE значно зросте в порівнянні з моделями попередніх поколінь, а це найголовніше для Apple, адже рік за роком вона робить свої фірмові мобільні пристрої все більш і більш привабливими в усіх відношеннях. Залишилося тільки дочекатися, коли новенький «айфон» офіційно анонсують.

Очікується, що це відбудеться вже у вересні 2021 року, тобто буквально через півроку. Новинка отримає привабливий цінник, а також кілька модифікацій, в яких вона буде продаватися по всій земній кулі. Базова модель повинна отримати накопичувач на 64 ГБ, тоді як просунута на 256 ГБ. Точних даних про ціни поки що немає, але прямо «з коробки» на телефон буде встановлена ​​платформи iOS 15.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.