Samsung представила смартфон для екстремалів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В асортименті компанії Samsung з’явився «невбиваний» Galaxy XCover 5 для використання в найсуворіших умовах – він не боїться падінь, перепадів температур, води і пилу, реагує належним чином навіть в товстих рукавичках і має змінний акумулятор. 

Смартфон отримав простенький 5.3-дюймовий TFT-дисплей з роздільною здатністю HD + і широкими рамками зверху і знизу. Сканера пальця у нього немає, зате є багатофункціональна кнопка, на яку можна призначити будь-яка дія, а також режим рації для швидких переговорів через Microsoft Teams. 

В основу новинки ліг фірмовий процесор Exynos 850 з 4 гігабайтами оперативної і 64 гігабайтами флеш-пам’яті. Кришка у апарату знімна, тому можна швидко замінити розряджений акумулятор ємністю 3000 мАг на новий. Зарядка здійснюється як через звичний USB-C, так і спеціальний магнітний Pogo-коннектор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпус пристрою захищений від впливу води та пилу за стандартами IP68 і MIL-STD810H – він здатний витримати падіння на тверду поверхню з висоти до 1.5 метра. Samsung обіцяє, що смартфон без проблем зможе працювати в виробничому цеху в сильну спеку або на відкритому повітрі під дощем або снігопадом.

З інших особливостей: селф-камера на 5 Мп, основна на 16 Мп, модуль NFC для безконтактної оплати і Android 11 з фірмовою оболонкою One UI 3.1. В Європі Galaxy XCover 5 повинен з’явитися вже в цьому місяці, але вартість компанія поки не оголосила. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.