Samsung готується до презентації найдешевшого 5G-смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року відбулася презентація Samsung Galaxy A42. Цей пристрій став найдешевшим 5G-смартфоном. Однак ситуація змінилася після анонсу Galaxy A32. Сьогодні з’явилася інформація про те, що південнокорейський виробник планує не зупинятися. Вже найближчим часом відбудеться презентація Samsung Galaxy A22 – нового найдешевшого 5G-смартфона.

В кінці минулого року з Південної Кореї надійшли новини про те, що Samsung випустить Galaxy A22 5G в другій половині 2021 року. Напередодні офіційного оголошення цього телефону GalaxyClub дізнався деякі подробиці про бюджетний мобільний пристрій. Відповідно до публікації, майбутній Galaxy A22 5G матиме номер моделі SM-A226B. На відміну від більшості смартфонів Samsung, цей буде пристроєм ODM, як і неанонсований планшет Galaxy Tab A7 Lite (SM-T225).

Крім того, інсайдери кажуть, що цей телефон з’явиться у продажі в двох конфігураціях пам’яті, а також в декількох кольорах: сірому, білому, світло-зеленому або фіолетовому. І останнє, але не менш важливе: Samsung буде продавати цей телефон як в Азії, так і в Європі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.