Розсекречені смартфони Xiaomi Mi 11X і Mi 11X Pro: вони зовсім не схожі на Xiaomi Mi 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому Xiaomi представила в Китаї смартфони серії Redmi K40, які сьогодні надійшли в продаж . Незабаром після цього стали з’являтися повідомлення про те, що ці пристрої будуть випущені під брендом Poco на світовому ринку . Тепер же стало відомо, що в деяких регіонах світу, включаючи Індію, новинки будуть випущені під брендом Xiaomi.

Старший член форуму XDA Developers під ніком kacskrz в коді нової бета-версії MIUI 12 виявив докази того, що смартфон Xiaomi Mi 11X має модельний номер M2012K11AI. Крім того, смартфон носить кодову назву aliothin. Це повністю відповідає модельному номеру і кодовому назвою смартфона Redmi K40.

Точніше, китайський Redmi K40 має кодову назву alioth, а in на кінці вказує на те, що це індійська версія смартфона. Точно так же інший код підтверджує, що Redmi K40 Pro буде випущений в Індії під назвою Xiaomi Mi 11X Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Redmi K40 Pro + має кодову назву haydn, при цьому стало відомо, що Xiaomi Mi11i отримав кодову назву haydn_pro_global. Це вказує на те, що Redmi K40 Pro + вийде під назвою Xiaomi Mi11i в інших регіонах світу, а не в Індії.

Залишилося дочекатися офіційної інформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.