Яким буде iPhone 13? Нарешті непомітний «чубчик» і новий дисплей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітик Мін-Чі Куо вивантажив море нової інформації про заплановані на осінь смартфонах Apple. Спеціаліст впевнений , що компанія готує чотири девайса, які будуть помітно відрізнятися від пристроїв актуального покоління.

По-перше, компанія все-таки знову випустить чотири смартфона – незважаючи на провал iPhone 12 mini. Причому розміри екранів будуть такими ж, як у смартфонів серії iPhone 12. По-друге, Apple не відмовляється від порту Lightning – він буде в нових моделях. Таким чином, переходу на USB-C або взагалі повної відсутності зарядного порту чекати не варто. Принаймі, в найближчий рік.

По-третє, iPhone 13 Pro і 13 Pro Max отримають енергоефективні екрани LTPO з підтримкою частоти оновлення до 120 Гц. Напевно, це найголовніша особливість майбутніх апаратів. На жаль, екрани 13 і 13 mini залишаться з 60 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так само, як і в актуальних смартфонах, камера про-версій матиме лідар. Крім того, камери оновлять – наприклад, ультраширококутний об’єктив отримає діафрагму f / 1.8 замість f / 2.4.

Інші дрібні апдейти:

  • Є ймовірність, що Apple вб’є класичний «чубчик», який використовується з 2017 року. Кажуть, що базові телефони отримають зменшений виріз, а про-версії будуть мати круглу перфорацію під сенсор True Depth
  • Корпус телефонів буде тонший – цього вдалося досягти завдяки оптимізації та впровадженні слота для сім-карти в материнську плату
  • Є маленька ймовірність, що в нових смартфонах з’явиться Touch ID – на цей раз його вмонтують прямо в екран. Але у нас чомусь є сумніви.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.