Xiaomi не витримала і розповіла все про Redmi Note 10 Pro до анонсу: фото, відео і характеристики смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi опублікувала офіційні зображення, рекламний відеоролик, а також характеристики нового смартфона Redmi Note 10 Pro, який претендує на звання нового бестселера бюджетного сегмента.

Отже, смартфон Redmi Note 10 Pro оснащений однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 732G, а також основну камеру з датчиком зображення роздільною здатністю 108 Мп. У 2019 компанія Xiaomi випустила перший в світі смартфон з такою камерою – Xiaomi Mi Note 10. У минулому році пішли Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10T і MiT 10 Pro, а на початку цього року вийшла Xiaomi Mi 11. Тепер же 108-мегапіксельна камера буде використовуватися в бюджетній лінійці Redmi Note 10.

Другий, не менш, а можливо, більш важливий момент полягає в використанні екранів Super AMOLED з частотою оновлення зображення 120 Гц . Такий екран використовується тільки у флагманському смартфоні Xiaomi Mi 11. Торішні флагмани Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro отримали 90-Герцева екрани, а в Mi 10T і MiT 10 Pro використовуються IPS-дисплей з частотою до 144 Гц. Для серії Redmi Note це дійсно знакова подія. Згідно з останніми даними, опублікованими Xiaomi, мова йде про екран діагоналлю 6,67 дюйма з отвором під фронтальну камеру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, Redmi Note 10 Pro буде оснащений акумулятором ємністю 5020 мА • год, який буде підтримувати швидку зарядку потужністю 33 Вт.

Презентація новинок очікується 4 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.