Інсайдер: нові iPhone позбудуться «чубчика» і навчаться згинатися

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер Мін-Чі Куо розповів про великі зміни в дизайні наступних поколінь iPhone. За його словами, найважливішою зміною в фірмовій лінійці стане відмова від широкого вирізу в дисплеї. Крім того, компанія випустить свій перший згинається гаджет, подробиці про який інформатор вже розповів в новому звіті.

Згідно з прогнозом аналітика, діагональ дисплея гнучкого iPhone складе від 7,5 до 8 дюймів. При цьому новинка буде позиціонуватися як конкурент серії Samsung Galaxy Z Fold, а не Z Flip. Як ймовірного терміну релізу такого пристрою Куо називає 2024 рік. Також є припущення, що смартфон отримає підтримку стилуса Apple Pencil.

Інсайдер поділився інформацією і про наступника iPhone 12. Очікується, що гаджет отримає істотно зменшений розмір вирізу під фронтальну камеру. Саме ця зміна буде вважатися одним з ключових в пристрої. Крім того, апарату приписують наявність 120-герцового OLED-дисплея, виконаного за технологією LTPO. Правда, доступна така фішка буде тільки Pro-версіями смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинки імовірно отримають енергоефективний модем Qualcomm Snapdragon X60 5G і збільшену в порівнянні з попередниками ємність акумулятора. Нарешті, моделі iPhone 13 Pro Куо приписує оновлений ширококутний датчик основної камери зі світлосилою f / 1.8.

Аналітик також відзначив, що один з найбільш продаваних смартфонів, модель iPhone 11, компанія може продовжити випускати аж до 2022 року. Він також припустив, що Apple випустить його 5G-версію, яка буде коштувати близько $ 600.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.