В iPhone 14 не буде чубчика – він отримає виріз в дисплеї під камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі моделі iPhone 2022 року позбавлятися чубчика і перейдуть на перфорований дизайн дисплея, аналогічний флагманським смартфонам Samsung Galaxy S21, повідомляє видання MacRumors з посиланням на аналітика TFI Мін-Чі Куо.

За словами аналітика, перфоровані дисплеї отримають як мінімум моделі Pro 2022 року, проте, якщо обсяг виробництва буде досить високим, всі моделі iPhone 14 отримають такий дизайн. На жаль, Куо поки не надав ніяких відомостей про те, як Apple розмістить компоненти Face ID без чубчика. Можливо, компанія зовсім відмовиться від сканера особи.

З чуток, Apple планує використовувати підекранний сканер Touch ID в майбутніх моделях iPhone. Варто відзначити, що китайський виробник смартфонів ZTE недавно продемонстрував подекранний аналог Face ID, тому цілком ймовірно, що Apple вивчить подібне рішення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цитуючи Куо, MacRumors зазначає, що якщо процес розробки піде гладко, принаймні, один новий висококласний iPhone 2023 роки отримає сканер відбитків пальців під дисплеєм, телеоб’єктив з перископом і по-справжньому безрамковий дисплей без виїмок або вирізів.

Крім того, Apple може також випустити новий недорогий iPhone з 6-дюймовим РК-дисплеєм, Face ID і ціною нижче $ 600 доларів в першій половині 2023 року, аби замінити iPhone 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.