DxOMark: камера Galaxy S21 Ultra гірша, ніж у торішнього флагмана

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з новим огляду від експертів DxOMark, торішня модель знімає помітно краще нового флагмана. Хоча повинно бути навпаки: судячи з технічними характеристиками, Galaxy S21 Ultra отримав поліпшену в порівнянні з попередником камеру.

Для тестування використовувалася Exynos-версія Galaxy S21 Ultra. Зробивши сотні фотографій в самих різних умовах, співробітники DxOMark відзначили широкий динамічний діапазон, хороший контраст, відображення вірною експозиції при масштабуванні, стабільний баланс білого, точне автофокусування при зйомці відео і плавну картинку.

При цьому експерти відзначили, що в будь-яких умовах зйомки на фотографіях і відео є помітний шум. При зйомці з наближенням текстури виглядають неприродно. При поганому освітленні і в висококонтрастних сценах знімки робляться досить довго. Стабілізація відео при зйомці на місці залишає бажати кращого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В результаті Galaxy S21 Ultra 5G (Exynos) отримав 121 бал, тоді як Galaxy S20 Ultra 5G (Exynos) був оцінений на 126 балів. Співробітники DxOMark відзначають, що смартфон здатний знімати непогані фотографії та відео практично в будь-яких умовах, але з урахуванням його ціни і позиціонування вони очікували, що його результат буде вище як мінімум на 10 балів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.