Meizu 18 Pro отримав надшвидкий сканер відбитків в екрані і 44-мегапіксельну камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Meizu продовжує публікувати тизери з ключовими особливостями флагманів нового покоління – Meizu 18. Ми вже дещо знаємо про екрани цих смартфонів і особливості зарядки , а зараз – трохи про камеру.

Про основній камері своїх новинок Meizu розповість пізніше, а зараз компанія розкрила роздільну здатність датчика фронтальної камери Meizu 18 Pro. Воно становить 44 Мп. На відміну від Redmi, яка постаралася максимально зменшити діаметр врізаної фронтальної камери в своїх Redmi K40 , K40 Pro і K40 Pro + , Meizu не стала робити нічого подібного: діаметр отвору становить 3,8 мм. Для порівняння, в Redmi K40 – 2,76 мм.

Інший тизер говорить про використання в Meizu 18 надшвидкого ультразвукового сканера відбитків пальців Qualcomm останнього покоління – Qualcomm 3D Sonic Sensor. Тобто, на відміну від тих же Redmi K40, сканер відбитків пальців буде підекранним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, офіційна прем’єра Meizu 18 відбудеться 3 березня. Молодшій моделі приписують однокристальну платформу Qualcomm Snapdragon 870, старшій – Snapdragon 888. Meizu отримає акумулятор ємністю 4000 мА · год з підтримкою зарядки потужністю 36 Вт, а у Meizu 18 Pro буде акумулятор ємністю 4500 мА · год з підтримкою провідний зарядки потужністю 40 Вт і бездротової . І в тому, і в іншому смартфоні будуть використовуватися матриці OLED.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.