Показана зовнішність нового «невбиваного» смартфона Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явився рендер майбутнього «невбиваного» смартфона Samsung Galaxy Xcover 5. Цей апарат стане наступником Xcover 4s, випущеного в 2019 році.

Зображенням поділився інсайдер Еван Блесс (Evan Blass). Крім того, Galaxy Xcover 5 отримав сертифікацію Bluetooth SIG. Тобто пристрій близько до виходу. На жаль, регулятори не опублікували характеристики смартфона. Але завдяки їм стало відомо, що він буде підтримувати Bluetooth 5.0 і вийде в двох моделях – SM-G525F і SM-G525_DS. Передбачається, що остання буде Двухсімочний варіантом, а перша отримає процесор Exynos 850, 4 ГБ оперативної пам’яті і Android 11.

Також за чутками, Galaxy Xcover 5 буде оснащуватися 5,3-дюймовим HD + екраном, 64 ГБ сховища, слотом під карту microSD і акумулятором ємністю 3000 мАг, який можна буде замінити. Також смартфон отримає основну 16-Мп камеру і 5-Мп селф-камеру. Буде у нього і модуль NFC. Звичайно, за традицією, Galaxy Xcover 5 буде захищений по військовому стандарту США MIL-STD-810G. Вартість його складе 300 євро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.