Названо смартфони, які втратили свою актуальність занадто швидко

Не всі гаджети зберігають свою актуальність протягом довгого часу після релізу. Багато з них пропадають з радарів досить швидко, що може бути пов’язано з різними причинами: невідповідність трендам, завищена ціна, погана збірка і все в такому дусі. На добірку девайсів, час яких пройшов, ми і пропонуємо вам поглянути.

№3 – Nokia 9 PureView

Перед виходом модель бурхливо рекламували в мережі, а виробник постійно акцентував увагу на тому, яка крута у девайса камера. Після релізу виявилося, що користувачам мало справи до 6 модулів, серед яких є три монохромних і ToF -датчики, а найбільше їх хвилюють сумнівні характеристики смартфона, а саме – автономність. Тут встановлена батарея всього на 3320 мАг , яка погано поєднується з дисплеєм, у якого 2К розширення. Як підсумок – смартфон навіть день далеко від розетки живе не завжди, а це зовсім не те, що очікуєш від флагмана. Ну і не будемо забувати про оформлення основної камери, яке може шокувати будь-якого тріпофоба.

№2 – ZTE Axon 20

Новинка компанії ZTE обіцяла стати проривом – вона отримала перший в історії підекранний модуль фронтальної камери. Однак, очікування, покладені на нього, пристрій не виправдав. По-перше, сенсор все-таки виявився не повністю прихованим під екраном. На його місці знаходиться зелено-фіолетова пляма на матриці, яке виглядає як якийсь дефект. Ще один мінус – жахлива якість Селфі. Знімки виходять мутними по краях, нібито вони зроблені на заклеєну плівкою камеру.

№1 – Galaxy Z Fold 2

Гнучкий смартфон Galaxy Z Fold 2 хоч і отримав більш надійну концепцію, ніж свій попередник, але все ж не зміг стати хітом. Звичайно, основний момент, який завадив цьому – ціна. Все-таки викласти 59 тисяч за смартфон може не кожен. За підсумком незважаючи на всю крутість і наявність самих просунутих сучасних технологій, про гаджет швидко забули і зараз він мало кому цікавий.

Источник: gsminfo.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.