Якість звуку Samsung Galaxy S21 Ultra порівняли з «бюджетним» iPhone SE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за оглядом екрану на порталі DxOMark з’явилися результати тестування звуку Samsung Galaxy S21 Ultra. На думку експертів, топовий флагман південнокорейського гіганта за можливостями аудіо не дотягує до багатьох інших смартфонів, в тому числі які вийшли кілька років тому і коштують набагато менше.

При відтворенні з стереодинамиків фахівці DxOMark відзначили в цілому непогане звучання і практично повна відсутність будь-яких артефактів. Втім, тональний баланс зміщений до середніх частотах, низькі і високі практично не відчуваються, а звукова сцена не дуже об’ємна. 

Коли ж мова заходить про записи звуку, то Galaxy S21 Ultra добре себе показує в галасливій обстановці, демонструючи достатній рівень гучності і мінімум артефактів. При цьому стандартний додаток заміток записує звук тільки в моно, на знятих відео відсутні низькі і високі частоти, а фоновий шум виходить занадто нереалістичним. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За підсумками всіх тестів Samsung Galaxy S21 Ultra отримав 70 балів за свої можливості аудіо. Стільки ж у iPhone SE другого покоління, який стоїть в три рази менше. 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.