Глава Redmi назвав головний мінус висувних камер

У новому Redmi K40 компанія замінила висувну камеру на врізану в дисплей, зробивши отвір дуже маленьким. За словами Лю Вейбіна, одна з головних проблем висувних камер – інженерні складності при розробці. Він також розповів, що установка висувається модуля в K30 Pro була спробою дизайнерів максимально розширити ефективну площу дисплея незважаючи ні на що.

Однак розміщення механізму слайдера, який відповідає за рух модуля камери, призводить до нераціонального використання корисного простору всередині смартфона. У зв’язку з цим компанія поставила перед собою іншу мету – випустити гаджет з мінімальним діаметром отвору під фронтальну камеру.

Представлений напередодні Redmi K40 отримав 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц. «Серцем» пристрою став процесор Snapdragon 870. Також новинка отримала 48-мегапіксельну основну камеру з трьома датчиками і акумулятор ємністю 4520 мАг з підтримкою швидкої 33-ватної зарядки.

Крім того, виробник представив і прокачані модифікації пристрою, відразу дві моделі – Redmi K40 Pro і K40 Pro +. Їх дизайн ідентичний базовому K40, а ключовою відмінністю стало використання платформи Snapdragon 888 і максимальне здатність основної камери – 64 Мп у K40 Pro і 108 Мп у K40 Pro +.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.