Huawei представила полегшену версію флагмана P40

Компанія HUAWEI випустила нову модифікацію смартфона P40. Головною відмінністю гаджета від базової версії стала відсутність 5G-модему, завдяки чому знизилася його роздрібна ціна. При цьому ключові характеристики пристрою залишилися без змін, забезпечуючи високу продуктивність і гарнe якість зйомки.

Смартфон побудований на базі мобільної платформи Kirin 990 4G і оснащений 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + і частотою оновлення 60 Гц. Корпус апарату захищений від пилу і бризок за стандартом IP53. Новинка пропонується в єдиній конфігурації пам’яті 8/128 ГБ.

На тильній стороні гаджета розмістився модуль основної камери, що включає основний датчик на 50 Мп зі світлосилою f / 1.9, а також два допоміжних (16 + 8 Мп). Максимальна кратність гібридного збільшення при зйомці складає 30x. За автономність смартфона відповідає акумулятор ємністю 3800 маг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 22,5 Вт.

HUAWEI оцінила 4G-версію P40 в $ 525 – на $ 77 дешевше 5G-аналога. Новинка вже надійшла в продаж в Китаї в чорному і сріблястому колірному оформленні корпусу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я