«Чубчик» нікуди не зник: нові зображення iPhone 13 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дискусії стосовно iPhone 13 не згасають. Ще вчора інсайдери публікували повноекранні рендери смартфона, посилаючись на власні джерела в компанії Apple, а вже сьогодні авторитетний портал MyDrivers опублікував зображення Proверсії майбутнього флагмана, які повністю спростовують всю попередню інформацію.

«Чубчик» нікуди не зник, вочевидь iPhone 13 Pro не зможе запропонувати користувачам повноекранний дизайн. Розміри цієї панелі зменшилися, однак  наразі компанія Apple не здатні повністю відмовитися від її використання. В «чубчику» буде знаходитися система фронтальної камери, а також датчики Face ID. Екранні рамки стануть ще більш вузькими. Сканер відбитків пальців нарешті з’явиться під екраном. Ще одне значне нововведення – відсутність роз’єму зарядки. Тому власникам iPhone 13 Pro необхідно буде придбати пристрій для бездротової зарядки.

Модуль основної камери складається з трьох 12-мегапіксельних датчиків. Раніше в мережі ширились чутки про те, що iPhone 13 Pro та його Max-версія отримають екрани з частотою оновлення зображення 120 Гц. Цей показник буде змінюватися в залежності від контенту, щоб забезпечити оптимальну енергоефективність. Флагманський смартфон отримає центральний процесор Apple A15, а також буде працювати під управлінням iOS 15.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.