Екран Galaxy S21 Ultra став найкращим серед смартфонів за версією DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На порталі DxOMark з’явився огляд дисплея нового Samsung Galaxy S21 Ultra у версії з процесором Exynos. Експерти провели безліч лабораторних тестів, щоб перевірити, чи змогла південнокорейська фірма перевершити себе і зробити екран ще краще, ніж у Galaxy Note 20 Ultra.

Передача кольору. Зліва направо: Galaxy S21 Ultra 5G (Exynos), Galaxy Note20 Ultra (Exynos), OnePlus 8 Pro, iPhone 12 Pro

За результатами численних тестів у різних умовах фахівці DxOMark відзначили оптимальну яскравість і точну передачу кольору при відтворенні відео в форматі HDR10, зручний для читання в будь-яких умовах за рахунок високої яскравості і високу плавність відображення контенту.

Відтворення відео. Зліва направо: Galaxy S21 Ultra 5G (Exynos), Galaxy Note20 Ultra (Exynos), OnePlus 8 Pro, iPhone 12 Pro

До недоліків екрану Galaxy S21 Ultra співробітники DxOMark віднесли спотворення передачі кольору при автоматичній настройці яскравості в сонячну погоду, проблеми із зумом в галереї і розпізнаванням торкань по краях екрану в іграх, занадто насичені кольори зображень і недостатню фільтрацію синього світла в будь-яких умовах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Через проблеми з сенсорним екраном Samsung Galaxy S21 Ultra 5G НЕ буде ідеальним пристроєм для геймерів. Але у всіх інших випадках користувачі виявлять, що останній флагман Samsung більш ніж виправдовує їх очікування щодо відмінного дисплея, особливо при перегляді відео », – підвели підсумки фахівці DxOMark.

В результаті дисплей Samsung Galaxy S21 Ultra отримав 91 бал – новий кращий результат в рейтингу DxOMark. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.